Langsiktig prisanalyse av Bitcoin Cash: 24. september

Etter Bitcoins fotspor merket mange av markedets altcoins en prisfall da uken begynte. Saken for Bitcoin Cash var den samme, med at mynten falt på listene med over 10 prosent 21. september. Siden da har BCH registrert lavere nedre og lavere høyder, og den kommende uken vil sannsynligvis avgjøre retningen Bitcoin Cash vil bevege seg i.

Ved pressetiden ble Bitcoin Era handlet til $ 212 med en markedsverdi på $ 3,9 milliarder. I løpet av det siste døgnet ble BCH observert å ha registrert et mindre fall på 0,7 prosent, etter å ha notert et handelsvolum på 1,3 milliarder dollar.

Bitcoin Cash 4-timers diagram

I henhold til 4-timers diagrammet for Bitcoin Cash har myntens prisaksjon vært en del av en synkende kanalformasjon, og i den kommende uken kan prisen fortsette å forbli innenfor formasjonen. Imidlertid kan det også registrere en breakout, en som tradisjonelt sannsynlig er nordgående.

Ved pressetiden var BCH veldig nær å teste støtten til $ 211, og hvis mynten skulle tåle enda mer bearish press, kan kryptovalutaen trenge hjelp av sitt andre støttenivå på $ 204. Imidlertid, hvis bruddet skjer i løpet av den kommende uken, kan BCH gå mot motstandsnivået på $ 221.

Kilde: BCH / USD, TradingView

I henhold til kryptovalutaens tekniske indikatorer er det sannsynlig at BCH kan prøve å bevege seg ut av den synkende kanalformasjonen i løpet av den kommende uken. MACD-indikatoren hadde nettopp gjennomgått en bullish crossover, med MACD-linjen tommende forbi Signal-linjen. RSI, derimot, så ut til å bevege seg bort fra den nøytrale sonen og tilbake til den oversolgte sonen.

Kilde: CoinMetrics

I synkronisering med markedets altcoins var korrelasjonen med Bitcoin sterk for BCH og kan betraktes som årsaken til forrige ukes fall. I løpet av det siste året har BCH-BTC-korrelasjonen steget fra 0,72 til 0,81, noe som gjør BCH ekstremt sannsynlig å danse etter Bitcoins melodi.

Konklusjon

Bitcoin Cash har vært begrenset i den synkende kanalformasjonen, og i løpet av den kommende uken, forutsatt at det er betydelig bullish press, vil det forsøke å bryte ut av prisdannelsen. I et slikt tilfelle vil dets umiddelbare motstand på $ 221 være det sannsynlige målet. Imidlertid, hvis kryptokurrencyens pris fortsetter å eksistere i formasjonen, kan en nedtur mot det andre støttenivået på $ 204 ikke utelukkes.