Det 24-timers handelsvolumet på stedet og derivatarmene til Binance har oversteget $ 80 milliarder dollar, og viser et nytt rekordhøydepunkt.

Kryptohandelsgiganten har satt en ny heltid i 24-handelsvolum, som overstiger $ 80 milliarder både på spot- og derivatplattformene. Totalt har mer enn 180 milliarder dollar blitt omsatt over hele kryptomarkedet de siste 24 timene fra pressetiden.

Binance Trading Volume registrerer nytt ATH

Tweeting mandag 4. januar 2021 sa Binance-sjef Changpeng Zhao at handelsvolumet på plattformen var dobbelt så høyt som ATH, og nå over 80 milliarder dollar. Data fra CoinMarketCap viste Binace spotvolum på over 23,6 milliarder dollar, mens derivatvolumet var på 56,8 milliarder dollar.

Slik er omfanget av den nåværende økningen i kryptohandelsvolumet at $ 80 milliarder dollar registrert av Binance er to ganger større enn tallene som ble registrert mellom 15. november 2017 og 15. desember 2017, toppen av kryptotyren i 2017.

Å tømme 80 milliarder dollar i handel kom imidlertid til noen plattformforstyrrelseskostnader for børsen med Zhao og forklarte:

“Vi så noen skaleringsproblemer i dag. Vi vil sannsynligvis se flere problemer når vi fortsetter å vokse. Vi er ikke prefekt, men vi vil fikse dem så raskt vi kan. Vi setter pris på forståelsen og støtten! ”

Børs som opplever tjenesteforstyrrelser i perioder med topp kryptohandelsaktivitet er en vanlig forekomst. Faktisk har den amerikanske kryptohandelsgiganten Coinbase fått berømmelse for å gå offline når bitcoins pris opplever en betydelig økning, slik at kundene ikke kan handle.

Tilbake i desember 2020 så Bitcoins oppkjøring over prismerket på $ 20 000 både Coinbase og Binance serviceavbrudd da høy handelstrafikk overveldet systemene deres.

En tredjedel av Crypto Derivatives Liquidations on Binance

Binance utgjorde også den største utslettingen av kryptoderivater registrert på dagen. Over $ 664 millioner verdt med kryptoderivater ble avviklet på Binance, hvor flertallet var langspente lange posisjoner.

Faktisk utgjorde Binances tall over en tredjedel av de nesten 2 milliarder dollar i kryptoderivater som ble avviklet det siste døgnet. Bitcoins raske tilbakeføring etter å ha nådd $ 34 000-marken fanget handelsmenn med over-leveraged long unawares, noe som resulterte i en av de største kryptovaluta-derivatene.

Bitcoins tilbakegang på $ 5500 for å fylle $ 29.000 CME-futuresgapet og den påfølgende retrace av de fleste altcoins bidro også til å slette over $ 70 milliarder fra den totale krypto-markedsverdien. Til tross for en gjenopptakelse av altcoin-gevinster fra pressetiden, er kryptomarkedsstørrelsen fortsatt $ 150 millioner unna å bryte milepilen på 1 billion dollar.

Kommentare geschlossen